Välkommen till vår kennelträff 1 Juni 2019

Hej ni Lill Tibbens familj!

Äntligen har vi bestämt oss för att få till Lill Tibbens Hundmys 2019 ❤️

Den 1 juni klockan 12-17 önskar vi alla Lill Tibbar med matte och husse välkomna till en dag där ni kommer få möjlighet att träffa era släktingar, prova på aktiviteter eller bara mysa och umgås. Vi har abonnerat Orust hundägares anläggning, där kommer vi erbjuda, fika, lättare lunch och massa samvaro och mys. Tyvärr kan det vara svårt för oss att anpassa till alla eventuella allergier eller matpreferenser så vet du med dig att du inte kan äta allt så ta gärna med något alternativ.

Om du kommer med kommunala transportmedel så är det bra att sikta på Henåns bussterminal. Vi kan hämta upp med bil därifrån och köra till och från klubblokalen där vi träffas, övrig transport blir tyvärr svår för oss då vi tippar på att vi har en hel del att stå i och fixa med i samband med vår kennelträff, vi kommer troligen också ha små valpar hemma.

Hur gärna vi än vill så kan vi tyvärr inte erbjuda övernattning hos oss. Så för er som åker långväga och behöver övernatta på hotell eller vandrarhem, ställa husbil/vagn så klicka på övernattningsförslag. Kommer ni med husbil/husvagn går det bra att ställa sig på gårdsplan vid hundklubben, kostnad 100kr El ingår. Notera gärna i anmälan om ni kommer med husvagn/husbil.

Anmäl er senast den 15 maj

Anmäl er via ett mail till: pamela@lilltibbens.se eller via ett sms till Paméla 0736-717181.
Sista anmälningsdagen är den 15 maj 2019.

Vi vill att ni anger det namn som är i stamtavlan då ni bekräftar att ni kommer då flera vovvar kan ha fått samma tilltalsnamn. Och hur många ni kommer 

Mer Information hittar du på Facebook i Lill Tibbens gruppen, om du inte är med där är det bara att söka efter Lill Tibbens och ansöka om att gå med i gruppen.

Vi önskar alla Lilltibbar med familj hjärtligt välkomna. Vi ser fram emot att träffa er alla!

Paméla & Johan

Blir ni nyfikna på att veta mer om denna underbara ras

Är ni alltid välkomna på ett besök!

Mobil: +46 736 71 71 81